Familjarët e Prrenjasit, frikë nga hakmarrja

ardianprrenjasiPas arrestimit të Ardian Prrenjasit i akuzuar për pedofili dhe vrasje, familjarët e tij që jetojnë në Prrenjas janë ngujuar dhe cdo lëvizje jashtë mureve të shtëpisë bëhet nga gratë.

Sipas News 24, Besnik Prenjasi shprehet se po bën gjithcka për tu larguar nga Shqipëria drejt Greqisë pasi familja e tij ndihet e pambrojtur nisur dhe nga kërcënimet e vazhdueshme që i kanë ardhur së fundmi. /lajmeonline.eu/