Familja nga Elbasani pozon familjarisht, ajo që i del në cep të fotos i fut tmerrin në palcë

Ato që shohim ndonjëherë na bëjnë të dyshojmë nëse gjërat e mbinatyrshme ekzistojnë ose jo. Rasti më i fundit i këtyre dukurive të pashpjegueshme i ka ndodhur një familjeje nga Elbasani të cilët kishin dalë jashtë në oborr për të ngrënë darkë.

Ata kishin shkrepur një foto familjarisht por kur morën celularin ta shihnin si kishin dalë, panë një “mik” të paftuar në tavolinën e tyre.

Ata kishin shkrepur dy foto me hapësirë kohore të vogël, por tek fotoja e dytë një hije e pashpjegueshme kishte zënë cepin e djathtë të fotos.

Mire se ne tavoline jemi ne po ky ketu ne peme kush eshte? Se di as vete se kuptoj. Bera foto te tavolines pas 5 sek bera dhe nje qe te jem dhe vet, – deklaron djali që ka dërguar foton për JOQ.al.