Familja më e madhe në botë! Burri me 39 gra dhe 94 fëmijë (Foto)

Familja më e madhe në botë! Burri me 39 gra dhe 94 fëmijë (Foto)
67-vjeçari Ziona Chana ka krijuar familjen më të madhe në botë.Ai ka 39 gra, 94 fëmijë, 33 nipër dhe 14 kunata.

Familja e tij jeton e gjitha në të njëjtën ndërtesë, por Ziona ende nuk është i kënaqur, transmeton shekulli.

Ai ende do ta rrisë numrin e grave, në mënyrë që të ketë më shumë fëmijë. Per me shume shikoni fotot e kesaj familje, thjeshte do te habiteni.

67-vjeçari Ziona Chana ka krijuar familjen më të madhe në botë.

Ai ka 39 gra, 94 fëmijë, 33 nipër dhe 14 kunata.

Familja e tij jeton e gjitha në të njëjtën ndërtesë, por Ziona ende nuk është i kënaqur, transmeton shekulli.

Ai ende do ta rrisë numrin e grave, në mënyrë që të ketë më shumë fëmijë.

Foto: