Familja e Rites, te gjithe menaxhere te vajzes

Klubi i njohur në Londër, “The Queens Arms’, i cili flitet se ishte hapur kohë më parë nga babai i Rita Orës, si duket nuk është më qëllimi si biznes i familjes Ora.

Tashmë Besnik Sahatçiu së bashku me gruan e tij dhe fëmijët tjerë, i janë përkushtuar fenomenit dhe bijës së tyre, Rita Ora, natyrisht, pasi fama e saj ka më tepër para.

Tashmë familja shqiptare ka një kompani me emrin ‘Ora’, ku është e angazhuar e tërë familja. Kështu kuptojmë se babai i këngëtares ka pasur një biznes të suksesshëm më parë, prandaj e ka shkolluar edhe Ritën në shkollat më të mira, aty ku kanë studiuar edhe Emi Uajnhaus e të tjera personazhe VIP.