Faktet rreth kuletës, bëni kujdes me këto gjëra dhe do të keni gjithmonë para

Një pjesë e madhe e popullatës ankohet për gjendjen financiare, ky po që është një fakt i cili ndikon shumë edhe në disponimin e njeriut,

Por, sipas shumë mitologjive, ekzistojnë disa truqe të cilat bëjnë që kuleta juaj të mbushet.
Nëse keni dëgjuar se është mirë që kuletën t;ua blejë një person tjetër dhe jo vetë ju, menjëherë hiqni dorë nga ky mendim.

Asnjëherë nuk dihet se çfarë energjie apo fat i parave e përcjellë atë person.
Kuletën është mirë ta blini vetë dhe poashtu duhet vënë mendjen tek ngjyra, që për femra duhet të jetë e kuqe e zjarrtë apo ngjyrë ari, ndërsa për meshkuj nuancat e metalit. Poashtu, kuletën duhet ta duani dhe ta mbani çdokund me vete.

Një fakt tjetër është edhe sistemimi i parave, sepse nëse paratë janë të pasistemuara, kjo ndikon edhe në shumimin e tyre. Gjithsesi, vlen të ceket se asnjëherë nuk është mirë që në kuletë të mbani fatura, sepse kjo jep një energji që shpien gjithmonë në shpenzim dhe shpagim borxhi.