F1, gafa fatale e Hamilton, – shkroi histori! (video)

Hamilton

Edhe të “mëdhenjtë” si Hamilton bëjnë gafa!
Shkoi për pit stop në… ekipin e tij të vjetër!

Louis Hamilton për pesë vjet u aktivizua për skuadrën e McLaren, por nuk e kishte kuptuar ende se tashmë nuk është pjesë i atij ekipi, ndaj dhe u fut aty për pit stop!
Kështu Hamilton në garat e ditës së sotme bëri gafën më të madhe që ishte bërë ndonjëherë në F1. Kur ai u fut në ndalesën e tij të parë për të ndryshuar gomat, u ngatërrua dhe në vend të ekipit të Mercedes. Por shkoi te ish-ekipi i tij, McLaren ku mekanikët i bënë me shenjë se je atje… jo këtu!/LajmeOnline/