EXLUZIVE:Roberti i Nores me Kristjana SaxoBeat ..!!! (FOTO)


Roberti dhe Nora u perfolen shume per nje ndarja mes tyre. Siq dihet Roberti ju ka marre zemrat shume vajzave.

Kristjana se fundemi ka postunje fotografi ne rrjetet sociale Instagram dhe Facebook.

A ka ndonje gje mes tyre apo jo, kjo gje nuk dihet akoma ??
kr

Untitled