Eva zhvishet, seksi mbi… (Foto 18+)

eva-1

Këngëtarja Eva Ndoja ka publikuar një tjetër foto eksituese.

Ajo përpos muzikës po shfrytëzon maninë e publikimit të fotove seksi dhe transmetimit të tyre në portale për të qenë në qendër të vëmendjes.

Dhe ja që po ja arrin me sukses, ani pse kostoja që ajo paguan është e lartë.

Ajo është zhveshur në këtë fotografi teksa i shihet trupi super seksi krahas të pasmeve bombastike e ulur në motor me taka duke i përkulur këmbët.

Ky pozicion nxit fantazitë edhe më të ftohta dhe i bën ato të zjarrta. Ehh, këto janë këngëtarët tona të ditëve të sotme.

Capture-7