Është vetëm 17 muajsh dhe di kryeqytetet e 60 shteteve edhe Shqipërisë (Video)

Një djalë 17 mujash indian di kryeqytetet e 60 shteteve të botës, përfshirë edhe Shqipërinë.
Një grua që e pyet për kryeqytetet, që më gjasë është nëna e tij,
Djaloshi 17 muajsh i përgjigjet pa asnjë gabim, ndonëse shqiptimi i tij është i një fëmije të vogël./Gazetain
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO