Eshtë e çuditshme por shumë e vërtetë: Një kinez prej 12 vitesh jeton vetëm me ujë

e7c2b180-bcc1-447b-a4a1-22c49b4f0f3a---0-

Eshtë e çuditshme por shumë e vërtetë, një kinez i quajtur Ning XueFa ka jetur për 12 vite vetëm me ujë, pasi ushqimet i krijonin alergji.

 

Eshtë e çuditshme por shumë e vërtetë, një kinez i quajtur Ning XueFa ka jetur për 12 vite vetëm me ujë, pasi ushqimet i krijonin alergji. Sipas tij, i vetmi ushqim që mund ta konsumoi është qumshti, por dhe ky produkt nuk është i mjaftueshëm për të patur një shëndet të mirë.

Familjarët e djalit shprehen se ai konsumon 10 litra ujë në ditë për të mbajtur shpirtin gjallë dhe pjesën më të madhe të ditës e kalon në banjo. Në fakt nuk ka dëshmi të tjera lidhur me ushqyren e çuditshme të Ning XueFa, pasi duket absurde dhe e pamundur.

Mjekët diagnostikuan tek djali një sëmundje që shkakton një etje anormale, por natyrisht nuk kanë mundur ta monitorojnë 24 orë në 24 gjatë 10 viteve të fundit. Ai është i gjatë 1.50 m dhe peshon 40 kg dhe kjo gjendje po i shkakton atij shume problem serioze.