Ermali baba për herë të tretë

Edhe nje anëtare më shumë në familjen e Ermal Fejzullahut. Këngetari i njohur do të bëhet baba për herë të tretë. Bashkëshortja e Ermalit, Ariana është shtatzenë dhe pret që të lindë fëmijën e saj të tretë që është vajzë.

Arti dhe Buna së shpejti do të bëhen edhe me një motër, e keshtu familja e Ermalit do të numërojë pesë anetarë.

Lajmi mbi shtatzaninë e Arianes është bërë përmes një fotografie të postuar nga ajo ku shkruan se Buna e puth motrën e saj.