ePabesueshme…Brenda 5 minutave Shiko se cfar ndodh këtu (VIDEO)


Në shans off që ju jetoni në një qytet dhe keni investuar ndonjëherë energji në web, ju jeni të ngjarë njohur tepër me artistët e rrugëve dhe një luzmë dritëz. Të jetë se si ajo mund të, ju kurrë nuk kam parë asgjë si kjo shumë. Ndërsa artist vijë rrugët e qytetit kudo në të gjithë botën dhe turmat Blaze janë distinctively zbavitës, diçka e pabesueshme ndodh kur dy prej tyre ndikimit.
Thjesht pyesni popullatën e përgjithshme që ishin në vendin e përsosur në kohën e duhur, kur ata shëtitur nëpër Spanjës placa de Sant Roc përsëri në 19 maj, 2012.At pika kur një grua e re ka rënë disa të holla në kapak një violonçelist së, kalimtarë u trajtuar në një skenë që la të gjithë të kënduarit.
SHIKO: Çfarë Fillon Me Një burrë dhe një Cello kthyer në diçka keni për të parë
1158