ePabesueshme ky njeri prodhon diamant,do te mahniteni se nga cfare nxjerr diamant.. (FOTO)

loading...


Nuk eshte përrallë por ne 2200 grade dhe presion 1.300.000 Bar ka prodhuar nga kikiriket nje diamant 3 mm
DAN

loading...

DAN

loading...