ePabesueshme kjo eshte,“Pasaporta” me të cilën xhihadistët lëvizin në Europë (Foto)


Terroristët e ISIS janë pajisur me një “pasaportë” për të lëvizur në Europë.
Natyrisht nuk bëhet fjalë për pasaporta të zakonshme, por për një pasaportë me vulën e ISIS që shërben për celulat xhihadiste.

Me anë të kësaj pasaporte xhihadistët marrin mbrojtje dhe furnizime nga “vëllezërit xhihadistë” në Europë.

Pikërisht në Itali janë gjetur disa të tilla.

Një xhihadist i ardhur me 500 emigrantë të tjerë në Pozallo të Italisë posedonte një të tillë.

Prokuroria italiane ka nisur hetimet dhe kërkimet për të parë nëse të tjerë emigrantë kanë të tilla pasaporta. /Tema/
s1

s2