Eni Çobani braktis Ardit Gjebrean, nuk do e shihni më në ekran (Foto)

Figura e saj lidhet ngushtësisht me ekranin dhe me zgjidhjen e çështjeve familjare të shqiptarëve.

Zonja Eni Çobani ka qenë e ftuar në emisionin ‘Thumb’ dhe ka folur për të ardhmen e profesionit të saj. Me sa duket ajo do të braktisë profesionin e juristes për t’iu futur botës së politikës.

Për të është koha dhe mosha e duhur për politikë, duke treguar dhe qëndrimin e sajse nuk është shumë dakord me futjen në botën e politikës në moshë shumë të re..

“Ka ardhur moment i duhur. Edhe mosha e duhur është…Jo nuk jam shumë dakord mefutjen në politikë në moshë të re. Populli shqiptar nuk ka votuar në këtozgjedhje. Është fakt dhe këtu kam thënë që është momenti i duhur”, u shpreh Eni.

Kjo zgjedhje e Enit do ta mbajë atë larg ekranit, pasi profile i saj do të jetë më serioz. Mungesa e saj do ndjehet më së shumti nga miku i juristes, Ardit Gjebrea por dhe e publikut që e ndjek çdo të djelë në emisionin ‘Shihemi në gjyq’