Engjëjt në plazh (Foto)

Jemi afër verës dhe plazha na pret. Keni zgjdhur kostumin tuaj për këtë vit?

Nëse jo atëherë mos u brengosni, Victoria’s Secret sjell për ju disa palë bikini që do të jenë trendy këtë vit. Trendy e seksi ashtu siç di vetëm disenjatorja, Victoria Beckham