“Enca si shtrigë”, fotot të tmerrshme të “mbretëreshës” së Instagramit

Në fotot që publikon në rrjetet sociale ajo duket përherë si një princeshë, ndërsa të gjithë e kritikojnë për kilogramët e tepër në trup.

Megjithatë, sa më shumë e kritikojnë, aq më shumë duket se përmirësohet dhe nuk e ka aspak problem pjesën e shëndetit.

Në videot e këngëve të vajzës së re në moshë mund të mos keni parë shumë detaje, por përmes një fotogalerie, Albeu ka kapur mimikat më pikante të Encës.

Ajo nuk duket aspak bukur, por tërësisht e transformuar, për të mos thënë deri diku, e shëmtuar.