Enca nuk e ka ndërmend të ndalet së provokuari (Foto)

Këngëtarja Enca Haxhia njihet për formën e saj të gjoksit.

Por ajo këtë gjë e bënë edhe më të dukshme kur i vë ato në pah në shumë fotografi dhe videoklipe.

auto-enncaaa1457707149546y.png auto-enncaaa1457707149_1457709882-3240002