Enca e ftuar, avokati “kërcënon” Çanin në emision |VIDEO

Enca Haxhia ka lexuar live një sms të xhaxhait të saj, Maks Haxhia, teksa ishte e ftuar tek Arian Çani për të promovuar klipin saj të ri. Në fakt avokati i njohur në kuadrin e shakasë i thotë Çanit “mos ma ngacmo Encën se të pres me makinë mishi”, shkruan ‘Opinion’. Sigurisht që Çani e ka kaluar me sportivitet këtë sms dhe nuk hezitoi ta ngacmojë me pyetje Encën, edhe pse duhet thënë shumë më pak se herët e tjera
sms5