Emocionuese: Nusja nga Lipjani qanë midis emisionit në natën e marteses (Video)

Të gjithë ne kemi qenë prezent në dasma dhe ahengje familjare, e të atmosferave të ndryshme.
Kemi shikuar dhe dëgjuar për dasma të ndryshme që janë realizuar në mënyrat nga më të veçanta, por asnjëherë nuk kemi parë apo dëgjuar që një çift të martohet në ndonjë emision televiziv, por kjo gjë është thyer dhe ka ndodhur për herë të parë në Kosovë, ku një çift kosovar nga qyteti i Lipjanit janë martuar dhe kurorëzuar në emisionin më të shikuar në vend n’Kosovë Show, shkruan Gazeta NewBorn. Martesa e tyre në këtë emision u bë në prezencë të familjes së djalit dhe vajzes. Visar Sylejmani dhe Vlora Ademi u martuan dhe kurorëzuar para ofiçarit të Komunës së Lipjanit. E gjithë ceremoni filloj dhe mbaroj para kamerave të emisonit n’Kosovë Show dhe para publikut që ishte i ftuar aty.
E për ta uruar çiftin e ri për martesën i ftuar ishte edhe krytari i Lipjanit Imri Ahmeti. Por nusja më re Vlora, ka qajtur gjatë emisonit derisa ju ka kënduar kënga e nënës. Më poshtë shikojeni videon minuta 55:53
Për më shumë ju sjellim më poshtë edhe videon:

VIDEO