Emocionuese: Ja se si dy të rinj kosovar e shpëtojnë këlyshin në magjistrale (Video)

f_1475999678-7143511Një këlysh-qen në magjistralen Prishtinë-Hani i Elezit është shpëtuar nga dy të rinj. Ai ishte i lidhur me një tojë në qaf dhe për pak minuta është ndihmuar nga Shkodran Shehu dhe Isa Rexhallari nga Hani i Elezit. Për më shumë, shikojeni videon: