Emocionuese: Gruaja vjen dhe filmon gjithçka (VIDEO)

vallezimi_1474549096-4321565Për të regjistruar të gjithë këtë skenë vërtet të këndshme ka qenë gruaja e tij. Ndërsa ndodhej në kuzhinë me vajzën e tyre në krah, burri lëviz dhe kërcen me vogëlushen. Ai as që e vëren fare se gruaja e tij ndodhet aty pranë tyre dhe vazhdon me qetësinë e tij vallëzimin, ndoshta më të ëmblin e jetës së tij me princeshën që e mban në krah. Nuk ka si të jetë ndryshe, nuk mund të mos ketë emocione dhe plot dashuri kur vajza kërcen në krahët e babait të saj.