Emocionuese: Gjen motrën binjake falë një fotografie të publikuar rastësisht në medie

Disa persona ndahen kur janë të vegjël, dhe më nuk takohen kurrë, por ka edhe nga ata që falë një fotografie të publikuar në ndonjë revistë, apo medie tjera bëhen bashkë.
Kështu edhe Eva Casando, fotografe nga Madridi, Spanjë ka gjetur motrën e saj, pasi e pa në një revistë kur ishte raportuar për Festivalin “Lufta e Domateve”, ku motrës binjke të Evës i ishte bërë rastësisht një fotografi nga ai festival.

Eva e ka kërkuar 5 vjet që nga ai moment binjaken e saj, të cilën edhe nëna ia ka treguar se kohën kur ka lindur ajo në spital janë rrëmbyer disa fëmijë të sapolindur dhe në mesin e tyre edhe vajza e saj..Eva, menjëherë ka reaguar pas fotografisë, nga e cila është mahnitur me ngjashmërinë që kishin, dhe përmes rrjetit social Facebook, ka kërkuar ndihmë, derisa e u takuan.

Motra e saj binjake ishte nga Valencias. Momenti i takimit ishte emocionues si për vajzat ashtu edhe për nënën e tyre.