Emocionuese: Ditën e dasmës shkon në spital te gjyshja (VIDEO)

dasmes-560x347_1476716797-1190167Nëna e quajtur Pat u sëmur pikërisht në momentin që mbesa e saj duhej të martohej me bashkëshortin e saj të ardhshëm Matt. Dhe kështu dy të rinjtë, në ditën e martesës së tyre, kanë shkuar në spital për të vizituar gjyshen e nuses, duke e emocionuar atë jashtëzakonisht shumë. Shihni videon emocionuese.