Emocionohet Vali Corleone kur flet për sulmet në Aleppo (Video)

Prince Vali Corleone përmes një video të hedhur në rrjetet sociale, ka folur për sulmet e tmerrshme në Aleppo. Ai ka thënë se me kërkesën e fansave të tij, ka vendosur që të flet për këto sulme që i konsideronë si të gabueshme, Vali ka bërë thirrje për paqe dhe ka thënë se kombi ‘Ilyria’ është i gatshëm t’i ndihmojë ata. Ndër tjera, Corleone i ka treguar edhe fajtorët për këtë gjendje e që ndër ta është Putini.