Emine Toska flet për jetën private. A u martua këngëtarja dhe aktorja? (Video)


Vite më parë ishte pjesë e pothuajse çdo video kasete por u bënë kohë që emri i saj u zbeh në medie kështu duke pauzuar nga skena.

“Fajin” për këtë pushim nga skena e teatrit Emine Toska ia vë institucioneve përkatëse ku edhe pse u interesua nuk i kthyen përgjigje pozitive.

Ndërsa tani është do të rikthehet në profesionin për të cilin bërish shkollë e po ashtu është duke punuar në projekte muzikore.

E pyetur për jetën private, Emine Toska tregoi se nuk është martuar e as nuk ka fëmijë por nuk e mohon që në të ardhmen do ta bëj këtë hap gjithmonë nëse e gjen personin e duhur.
emina-toska