Emigranti i jep përgjigje në mënyrë të veçantë pyetjeve “bezdisëse” të shqiptarëve (FOTO)

emigranti1_1468168889-4665988
Sezoni veror është periudha kur emigrantët kthehen në vendlindje për të pushuar dhe për të takuar familjarët e tyre. Por shpesh ata bezdisen nga pyetjet si: “Kur erdhe? Sa do rrish? Kur do largohesh?” etj.
Megjithatë, gjithçka e ka një zgjidhje. Kështu, ky emigrant ka menduar diçka mjaft të veçantë: ai ka stampuar në bluze datën e ardhjes dhe datën e kthimit në mënyrë që të mos e pyesin më, pasi duket se është lodhur nga këto pyetje.
“Kum ordh me 07.07
Do shkoj me 08.08
F.L.M”, shkruhet në bluzën e emigrantit. Një zgjidhje mjaft e gjetur nga ana e emigrantit
emigranti_1468168879-9197003