Elvana Gjata me “selfien” më të popullarizuar

Ndonëse ajo nuk ka marrë miliona klikime në YouTube me këngën e saj të re “Puthe”, por ajo ka arritur që të shkaktojë një sensacion në mesin e adhuruesve të saj dhe të muzikës shqiptare.

Hashtagu #puthe është përdorur më shumë se 1000 herë në Instagram nga adhurues të muzikës dhe të këngëtares Elvana Gjata.