Elvana Gjata: Familja, gjëja më e shtrenjtë në botë

thumb (3)

Elvana Gjata ka shfrytëzuar rrjetin social “Facebook” për të shprehur dashurinë që ndjen për prindërit e saj.

 

Zgjedh ta ndaj me ju këtë ndjesi timen shumë të sinqertë… Ndonjëherë rutina, problemet dhe streset e punëve ditore na bëjnë të lemë pas dore disa nga gjërat më të shtrenjta që kemi në jetë, duke harruar që nuk jemi të përjetshëm…”.

 

“Ndaj kur u ktheva në shtëpi, vrapova drejt prindërve të mi dhe me lot në sy nisa t’i puth e përqafoj pa pushim, duke falënderuar Zotin që i kam në jetë… Bekime, Mirënjohje dhe Përulje atyre që na dhanë jetë!”, ka shkruar Elvana në Facebook.