Elvana Gjata dhe 2po2

foto (1)Një taxi, në të cilin gjendet Elvana Gjata, e fillon videoklipin, ku është protagoniste bashkë me 2po2.
Ky i fundit gjendet në burg, ndërsa atë shkon të vizitoj e dashura.
Ky videoklip është realiuar nga Max Production./LajmeOnline/