Eliminoni pikat e zeza në fytyrë për 10 minuta!

Shumica e njerëzve kanë problem me pikat e zeza në fytyrë e sidomos femrat.Në vazhdim ju paraqesim një recetë të thjeshtë dhe një metodë të mahnitshme e cila do t’ju ndihmojë të hiqni pikat e zeza nga hunda duke përdorur vetëm një furçë dhëmbësh,pastë dhëmbësh dhe sode buke transmeton parrotlla.

Aplikoni në fytyrë dhe në hundë dhe lëreni të qëndrojë ashtu për 5 minuta dhe pastja masazhoni zonën e prekur me furçë dhëmbësh me lëvizje të lehta.

screenshot-www gazetaglobale com 2016-01-24 18-17-44