Eliminoni pikat e moshës më këtë përbërës natyral (VIDEO)

Pikat e moshës zakonishtë paraqiten pas moshës 40 vjeçare dhe zakonisht janë me ngjyrë të zezë,ngjyrë kafe të cilat mund të ndryshojnë madhësi.

Ato shfaqen në duar,fytyrë,krahë,duar dhe shpatulla.

Kryesisht paraqiten në zonat të cilat janë të ekspozuara nga dielli.

Edhepse ato shfaqen në lëkurën e njerëzve më të vjetër se 50 vjeç,ato gjithashtu mund te shfaqen edhe tek  moshat e reja.

Zakonisht këto pika nuk janë të rrezikshme por nëse fillojnë të ndryshojnë pamje atëherë duhet të vizitoni mjekun.

Në këto raste duhet të paraqiteni te mjeku:

-Nëse rriten shpejt

-Është pigment i errët

-Shoqërohet me skuqje

Mirëpo Dr. Doug Willen ka zbuluar një zgjidhje të shpejtë dhe plotësishtë natyrale për eliminimin e pikave të zeza.Para se të provoni metoda tjera patjetër që duhet ta provoni këtë përbërje natyrale.

Krejt çka ju duhet është lëng qepe dhe uthull molle.

Një grua nga Dallas ka provuar këtë recetë dhe është ndarë plotësisht e kënaqur nga rezultati.

Qepët janë të pasura me antioksidantë të cilat neutralizojnë veprimet radikale të lira.Gjithashtu uthulla në mënyrë efikase eliminon qelizat e vdekura të lëkurës.

Mënyra e përgatitjes:

Merrni një qepë të freskët dhe vendoseni në blender deri sa të bëhet si pluhur.Pastaj shtoni uthull molle.Përzieni deri sa të bëhet një masë homogjene.

Pastaj, aplikoni  këtë përbërje në pikat e moshës duke përdorur një top pambuku.

Video që do t’ju paraqesim në vazhdim ju ofron më shumë informacione mbi këtë procedurë për heqjen e pikave  të moshës.pikat-duar