Eliksiri i cili shëron arteriosklerozën, largon yndyrat nga gjaku dhe heq lodhjen

Eliksiri i cili shëron arteriosklerozën, largon yndyrat nga gjaku dhe heq lodhjen

Bëhet fjalë për një pije që përbëhet nga hudhra, limoni, xhenxhefili dhe uji.

Përgatitja:

Limonin duhet larë mirë dhe prerë në copëza. Qërojeni hudhrën dhe, bashkë me limonin dhe xhenxhefilin, futeni në bluarës. Përzieni mirë derisa ta fitoni një masë unike. Këtë masë më pas qiteni në një enë të metaltë, shtoni 2 litra ujë dhe përziejeni derisa të vlojë. Para se të vlojë ndaleni zjarrin dhe lëreni pijen që të ftohet mirë. Kullojeni me kulluese mesatarisht të dendur dhe qiteni në shishe të qelqtë

Përdorimi:

Pija merret çdo ditë nga një gotë prej 2 dcl, të paktën 2 orë para buke, respektivisht në bark të thatë. Pijen ruajeni në frigorifer. Pas tri javësh të kësaj terapie, duhet bërë pauzë për një javë, para se ta përsëritni procedurën.