ELI FARA DHE MARINA, NËNË E BIJË QË NGJAJNË SI MOTRA

eli-2

Eli Fara ka publikuar një fotografi të bërë disa kohë më parë me vajzën e saj Marina në llogarinë e saj të instagramit, mes të cilave vihet re ngjashmëria e madhe.

Të dyja me flokë të zeza, nënë e bijë duken dy yje të bukura në këtë foto që ka marrë qindra pëlqime dhe shumë komente pozitive, e vështirë të dallosh se Eli është “mamaja” aty.