Ekspertët kërkojnë kujdes ndaj kësaj gjallese të frikshme (Video)

Jake Gardiner ka qenë duke bërë shëtitjen e mesditës në një pjesë malore të Kalifornisë së Shteteve të Bashkuara, kur ka hasur në një gjallesë misterioze dhe të frikshme.
Videoja që mund të shihni më poshtë, e tregon krijesën e pazakontë që ka katër gjymtyrë dhe gjatësi të ngjashme me njeriun,
Pamjet janë shqyrtuar nga disa ekspert, të cilët kanë kërkuar nga shëtitësit të kenë kujdes të shtuar, ngaqë mund ta pësojnë.
“Kur frikësohet, ka uri apo është jashtë elementit, mund të tërbohet dhe të sulmojë”, është thënë lidhur me gjallesën që ende nuk dihet çfarë është.
Videon mund ta ndiqni me poshte
VIDEO