Eksperiment social: Si reagojnë njerëzit kur femra e ngacmon mashkullin, e kur mashkulli femrën (Video)

eksperiment-social-si-reagojn-euml-njer-euml-zit-kur-femra-e-ngacmon-mashkullin-e-kur-mashkulli-femr-euml-n-video_hd

Një mashkull dhe një femër kanë vendosur ta bëjnë një eksperiment social.

Ata dy dolën në një qendër tregtare. Fillimisht, femra e ngacmon seksualisht mashkullin, por askush nuk reagonte, transmeton Telegrafi.

E, në situatën tjetër, kur mashkulli e ngacmon femrën, gjërat ndryshojnë. Njerëzit menjëherë reagojnë t’i ndajnë, e mashkullin madje e kritikojnë.