Eksluzive:Aeroporti ushtarak i Sllatines, Baze e fort dhe sekrete e ushtrise Serbe

loading...

safe_image

loading...

Pas shume viteve mos hyrje dhe enigme po ju sjellim pamjet e tunelit ushtarak te aviacionit ne Sllatine. Mesoni me shume per kete aeroport te fshehur nen koder.

loading...