Ekskluzive-Në Dibër maqedonasit kanë vrarë 4 shqiptarë (video)

Untitled

Banorët e fshatit Klloboçisht, në Maqellare të Dibres, zonë kufitare me Maqedonine vetem 100 metra larg piramides thonë se shteti fqinj përvecse u ka zaptuar tokat, ka vrarë dhe 4 prej tyre teksa kullosnin bagëtinë  pranë vijës kufitare.

Sipas banorëve vetëm pse bagëtitë kanë kaluar kufirin, shteti maqedonas ia ka përvetësuar 103 bagëti të imta.

Banorët e fshatrave të brezit kufitar të Maqellarës, ndonëse kanë bërë denoncime, asnjëherë nuk u është dhënë zgjidhje nga shteti shqiptar, apo organet përkatëse maqedonase.