EKSKLUZIVE: Kush është modelja që ka ndarë Blerand Stavilevcin nga gruaja dhe vajza? (FOTO) !!


Ditë më parë në portalet vendore është raportuar që Ministri i Zhvillimit Ekonomik edhe pse nuk po sjellë të reja nga zhvillimi ekonomik i vendit tonë, megjithatë po ka zhvillime në jetën e tij private.

Mediat kishin raportuar që tashmë Blerandi është ndarë nga gruaja, për të vazhduar lidhjen me njërën nga modelet më të njohura në Kosovë.

QdheQ mëson që ajo për të cilën Blerandi është ndarë nga gruaja është modelja e famshme Diana Avdiu.

stavileci3

Diana më parë ka qenë edhe Miss Kosova dhe ka prezentuar Kosovën në disa konteste bukurie gjithandej nëpër botë.
q

q1

q2