Ekskluzive: Ja si u pranua Nora Istrefi në fakultet (Video)

no_1474798098-5904558Konkurset e aplikimit për punë e shkollim, tashmë janë bërë veq një “improvizim”. Të fortit e ata që kanë lidhje familjare kalojnë pa problem. Edhe këngëtarët kosovar po gjejnë mundësinë të pranohen në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina Nora Istrefi, kështu është pranuar në fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit, pavarësisht se pikët në testin e maturës i figurojnë 0, e suksesi më i ulët se i konkurrentëve tjerë, Nora Istrefi, ka zënë vendin e dyta në listën e pranimit, duke i lënë poshtë konkurrentët tjerë me pikë më të mëdha në testin e maturës, e në sukses. Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit, ka dekan Musa Selimin dhe prodekanen Shqipe Bajqincën të cilët e kanë lejuar një kalim të tillë. Në video, shihen edhe provat e këngtares në fakultet