Ekskluzive: ISIS kishte kamp trajnimi në Debëllde të Vitisë te KOSOVES… (VIDEO)


Sonte është transmetuar dokumentari “Kampet e Zeza” në kudër të emisionit Zona Express me autor Leonard Kerqukin.
Në këtë dokumentar zbulohet për herë të parë se në Kosovë ishin ndërtuar kampe ku të rinjtë janë indoktrinuar dhe trajnuar ushtarakisht për Xhihad.

Shikojeni videon e mëposhtme për të kuptuar se ku kanë qenë këto kampe dhe kush i ka ngritur ato.
Emisioni Zona Express, me autor Leonard Kerquki, ka hyrë vrullshëm në tregun medial të Kosovës. Emisionet e para kanë shënuar rekorde shikueshmërie; si në transmetimin televiziv ashtu edhe në Youtube.

1