Ekskluzive: Dëshmia e Fahredin Gashit kundër UÇK-së në Tribunalin e Hagës (VIDEO)

I dënuari me 18 vjet burgim, Fahredin Gashi, i cili ishte i njohur gjatë luftës si “Faruku” u akuzua më 5 nëntor të vitit 2010 për vrasje, në bazë të një dokumenti të lëshuar nga Gjykata e Qarkut në Prishtinë më 23 nëntor të vitit 2011.
Portali parrotlla posedon komplet video-deshminë të dhënë për Tribunalin e Hagës kundër pjesëtarëve të UÇK-së. Gjatë intervistës së plotë që redaksia jonë posedon, Gashi hedhë akuza në adresë të komandantëve të UÇK-së dhe disa pjestrëve të UÇK-së se e kanë rrahur dhe maltretuar , transmeton parrotlla.
Fahredin Gashi në video-inçizime çdo herë para trupit gjykues është paraqitur si i çmendur mental, por në informacionet që posedon redaksia jonë, misioni EULEX ka përgjuar Fahredinin duke berë biznes me telefon nga burgu. Fahredin Gashi është dënuar në rastin “Bllaca” për vrasje, i cili edhe po vuan dënimin në burgun e Dubravës./parrotlla.net/
fahredin-gashi-do-t-euml-p-euml-rballet-s-euml-rish-me-drejt-euml-sin-euml_hd-780x439