Eko e fëmijës së palindur, tmerron nënën (Foto)

f_1469704027-7675625-530x291Kjo nënë është tmerruar kur në ekon e foshnjës së saj të palindur, ka parë fytyrën e maskës së njohur horror, Scream.
Imazhi i maskës është fiksuar në printimin e ekos dhe shfaqet në pjesën e kafkës së embrionit.auto_gg11469701442Charlotte Bagley nga Britania tregon se ishte vërtet e pabesueshme dhe ajo nuk i besonte dot syve, kur pa gjatë kontrrollit të saj me ultra-tinguj, maskën që shfaqej në kokën e fëmijës.Majde ajo u kthye dhe nga bashkëshorti, për t’u siguruar se nuk ishte e vetmja që e shikonte këtë imazh.“Ne nuk besojmë në fantazmat, por ajo çfarë pamë ishte shumë e qartë. E vërteta është se pas mometit të tronditjes së parë, tashmë e shikojmë foton duke qeshur”, kanë thënë prindërit që po përgatiten për të pritur të voglin e tyre në Dhjetor të këtij viti, duke shpresuar pas asnjë surprizë.

Maska e famshmë “Scream”, u bë e njohur nga seriali i filmave horror dhe është frymëzuar nga piktuara e famshme e Edvard Munch, “Britma”