Efektet çudibërëse të majdanozit që ne nuk i njohim

Vitet kalojnë dhe veshkat tona kanë nevojë për filtrimin e gjakut duke hequr helmin, kripën dhe çdo gjë të padëshiruar që hyn në trupin tonë.

Me kalimin e kohës, kripa akumulohet dhe kjo mund të ketë nevojë për pastrim sa me natyral të organizmit.

Për këtë është shumë e lehtë, merret një tufë majdanoz pastrohet dhe lahet mirë, pastaj pritet në copa të vogla dhe vihet në një tenxhere me ujë të pastër.

Pas kësaj tenxherja vihet për të valuar në zjarr për dhjetë minuta, më pas hiqet nga zjarri.

Lëngu i pastër hidhet në një shishe dhe vendoset në frigorifer. Pini nga një gotë çdo ditë dhe me kalimin e kohës do kuptoni se kripa dhe helmet e tjera të grumbulluara në organizmin tuaj do pastrohen përmes urinimit, ndërsa ndihet një lehtësi që nuk ka qenë më parë.

Majdanozi është një kurë mjaft e njohur dhe efikase për pastrimin e trupit në mënyrë sa më të natyrshme, ndaj një tufë majdanoz mund të jetë efikase për një organizëm funksional./noa