Edi Rama i dehur shtrihet në bordurën e pishinës

foto (12)Burime nga Ex-press.al bëjnë të ditur se Rama ka fjetur në hotelin me emrin “live galery”, ku ai ka konsumuar alkool. Hoteli ndodhet në bulevardin “Republika” që është bulevardi kryesor i Korçës.
Nuk ka qenë e vështirë për kalimtarët që nga kafenetë përbri këtij hoteli të shikonin Ramën të shtrirë në bordurën e pishinës. Këto foto janë bërë nga Ex-press.al nga ambientet pranë hotelit.

Kryetari i PS ishte në fundjavë në qytetin e Korçës dhe zonat përreth ku prezantoi programin e partisë. Rama ka gjetur një moment relaksim , i shtrirë në bordurën e pishinës.