Edhe Shpat Kasapi i këndon ‘Zogut’

Si duket ndarja nga Aferdita i ka bërë mirë ,aj kohët e fundit është aktivizuar më shumë rreth muzikës.

Pop ylli shqiptar, Shpat Kasapi, ka publikuar projektin e ri në bashkëpunim me Blerinën të titulluar “Zogu Ti”.
Kënga e re është dinamike, me ritme verore dhe Shpat Kasapi shfaqet në formën më të mirë, krahas Blerinës, një bjondine me zë karakteristik.