Edhe Samanta zgjedh kirurgjinë

Është shumë simpatike dhe e talentuar por as Samanta Karavella nuk i shpetoi rrugës së kolegeve të saj. Fotot e postuara në instagram trgojnë qartë që hunda e Samantës nuk është më e njëjta.

Duket që ka kryer një ndërhyrje kirurgjikale edhe pse shumë e vogël kjo ndërhyrje. Të vecantë e bënte fakti që deri tani ishte ndër artistet 100 % natyrale por kjo nuk zgjati shumë. Nderhyrja në hundë është estetike por Samanta dukej bukur edhe më parë. Gjithsesi kjo nuk i heq meritat e një zëri potent dhe një ndër vajzat më kinge të show bizz.