Edhe Rihanna kontrollohet në aeroport si njerëzit e zakonshëm

Pa marrë parasysh statusin tuaj, ka disa raste kur ju duhet të merreni parasysh gjithqka sikurse njerëzit e tjerë.

E tillë ishte edhe Rihanna kur ajo po nxitonte për në aeroportin Ndërkombëtar të Los Angeles të martën.

Pavarësisht se po vonohej për fluturimin e saj dhe lëvdatave si një super yll, këngëtarja u desh të ndjek rrugën e shyqrtimit të sigurisë në aeroport përpara se të hyp në avion./BS