Edhe kjo bebe është viktimë e rrëzimit të aeroplanit ukrainas

Kjo bebe që shihni në foto mendohet se është dhe viktima më i vogël në moshë, në aeroplanin që u rrëzua në Ukrainë.
Fotoja është publikuar nga këshilltari i qeverisë ukrainase, Anton Gerashenchko.

“Vdekja e këtij fëmije do të jetë gjithmonë në ndërgjegjen tënde”, ka shkruar Gerashenko, duke iu drejtuar Putinit.