Edhe kësi pamjesh mund të shohësh në bregdetin shqiptar

“Xhaxhi më duket se i ke vesh pak mbrapsht brekët”, shkruan Ermal Mamaqi dhe poston këtë foto në Facebook. Fotoja është realizuar diku në bregdetin shqiptar.0